Åsenstugan är Tomasförsamlingens oas på kyrkåsen. Här finns möjlighet att fira våra kära traditioner som t.ex. valborg och midsommar och även möjlighet att samla familjen i både glädje och sorg. På sommarens söndagskvällar inbjuder församlingen till enklare andakt i stugan, kallat ”Sommarkväll på Åsen”. Efteråt är alla välkomna till en gemensam fikastund vilken om vädret tillåter kan avnjutas utomhus.

På tisdagar brukar Åsenträffensamlas i Åsenstugan. Församlingen upplåter även lokaler i Åsenstugan till ”Mötesplats Åsen”, en integrationssatsning i form av en träffpunkt för nya och gamla svenskar.

Utöver ovanstående hyr församlingen ut Åsenstugans nedervåning till Hindens förskola. Du hittar Åsenstugan på Västra Åsgatan 2, klicka här för karta.