Medarbetare sökes till Västerledskyrkan i Enköping

Vår uppskattade ungdomsdiakon går i pension till hösten och därför söker vi nu en pastor eller diakon med inriktning på unga.

Enköping är en trevlig, ständigt växande småstad vid Mälaren med nära avstånd till Västerås, Uppsala och Stockholm. Här finns Västerledskyrkans församling som är en varm, välkomnande och mångkulturell församling, med många äldre men också med ett stort barn- och ungdomsarbete.

Efter ett år i pandemin längtar vi nu efter att ta nya tag och starta upp vår verksamhet igen, men också att hitta nya vägar in i framtiden. Vi söker dig som tillsammans med oss och församlingens föreståndare vill vara med och utveckla församlingen.

• Barn- och ungdomsarbetet
  • Unga familjer
  • Integration
  • Ledarstöd
  • Gudstjänster

75% från hösten 2021

Ansökan senast den 30 maj.

Församlingens ordförande:
Carina Bigelius
073-211 55 62

Församlingens pastor och föreståndare:

Eva Kolterjahn
070-619 43 80